Fout 87DE0003 treedt op wanneer je een game of app probeert te openen op Xbox One

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een game of app probeert te openen op je Xbox One-console:

87DE0003

Dit betekent dat Xbox de licentiegegevens van de store voor deze titel niet kon vinden.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van Xbox Live

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het vervolgens nog eens:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-08-18T13:12:25.9471651+00:00
Sociaal en gaming: actief en werkend
2019-08-18T13:12:25.9471651+00:00

Oplossing 2: Test je netwerkverbinding

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Instellingen > Netwerk > Netwerkinstellingen.
  3. Selecteer Netwerkverbinding testen.

Als je geen bericht ziet met de bevestiging dat je console is verbonden met het internet, gebruik dan de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One om het probleem op te lossen.

Oplossing 3: Start de console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Neem contact op met Xbox-ondersteuning als dit probleem zich blijft voordoen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 87DE0003 treedt op wanneer je een game of app probeert te openen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?