Fout E305 treedt op wanneer je de consolesoftware bijwerkt

Je krijgt een van de volgende foutcodes te zien wanneer je de consolesoftware probeert bij te werken:

• E305
  • E305 xxxxxxxx xxxxxxxx

Opmerking De tekens "x" variëren.

Oplossing

Gebruik de probleemoplosser voor de opstartfout van Xbox One om dit probleem op te lossen:

1. Ga naar de probleemoplosser voor de Xbox One-opstartfout.
  2. Scrol omlaag op het scherm en selecteer E305.
  3. Volg de instructies in de probleemoplosser.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout E305 treedt op wanneer je de consolesoftware bijwerkt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?