De fout 0x803F9006 of 0x87DE2729A treedt op wanneer je een Xbox One-game of -app start

Je krijgt een van de volgende foutcodes en foutberichten te zien wanneer je een game of app op je Xbox One-console probeert te starten.

0x803F9006

0x87DE2729

De persoon die dit heeft gekocht, moet zich aanmelden

Deze fouten betekenen dat verschillende dingen kunnen verhinderen dat we de gebruiksrechten van een game of app controleren.

Oplossingen

Probeer een van de volgende opties:

• Als je probeert een game vanaf een disc te spelen, doe de disc dan in de Xbox.
  • Als je een game of app in de Microsoft Store voor Xbox One hebt gekocht en geïnstalleerd, meld je dan aan bij Xbox Live.
  • Als iemand anders bij je thuis de game of app vanuit de Microsoft Store voor Xbox One heeft geïnstalleerd, laat die persoon zich dan aanmelden op Xbox Live.

Tip Als de eigenaar van de game of app zijn Home Xbox maakt van deze console (in Instellingen > Mijn Home Xbox), kan iedereen die deze Xbox gebruikt zijn games en apps gebruiken, zelfs als degene die ze heeft geïnstalleerd niet is aangemeld.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De fout 0x803F9006 of 0x87DE2729A treedt op wanneer je een Xbox One-game of -app start" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?