Bericht over servicestoring treedt op wanneer je probeert een game te spelen

Wanneer je een game probeert te spelen op je Xbox One, krijg je een bericht dat aangeeft dat de service is onderbroken.

Het probleem houdt mogelijk verband met Xbox Live-onderhoud of een servicestoring.

Oplossing

Controleer of de service normaal werkt en probeer het vervolgens opnieuw. Als je wilt, melden wij je wanneer de service weer normaal is.

Status van Xbox Live-service

Als je je game als single player wilt spelen tijdens serviceonderhoud, stel je je Xbox in op offline. Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen en ga vervolgens naar Systeem > Instellingen > Netwerk > Netwerkinstellingen > Offline gaan.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Bericht over servicestoring treedt op wanneer je probeert een game te spelen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?