Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate toevoegen nadat je je Xbox hebt ingesteld

Je hebt je Xbox One-console helemaal ingesteld. Gefeliciteerd! Maar wat nu?

Misschien wil je wel een Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap nemen om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van de Xbox One-console. Dat doe je als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Home.
  2. Druk op de Y-knop op de controller om het zoekvak voor Microsoft Store te openen.
  3. Afhankelijk van het lidmaatschap dat je wilt, typ je Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate in het zoekvak en selecteer je het in de resultaten.
  4. Selecteer het gewenste lidmaatschapsniveau en volg de overige stappen om je lidmaatschap te verkrijgen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate toevoegen nadat je je Xbox hebt ingesteld" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?