Uw gamecollectie voorbereiden voor gebruik op Xbox One X

Bent u van plan om een upgrade uit te voeren naar Xbox One X? Als u al gebruikmaakt van een standaard Xbox One of Xbox One S, kunt u als volgt ervoor zorgen dat de Xbox One X zo snel mogelijk wordt ingesteld.

Eerst 4K-gamecontent downloaden

Meer informatie over het downloaden van 4K-versies (indien beschikbaar) van games die u wilt afspelen op de Xbox One X.

Back-ups maken van uw instellingen

Meer informatie over het maken van back-ups van uw Xbox One instellingen voordat u een upgrade naar een Xbox One X uitvoert.

Netwerkoverdracht inschakelen

Meer informatie over hoe u games en apps kunt kopiëren van een Xbox One-console naar de Xbox One X-console op hetzelfde thuisnetwerk.

Meerdere games tegelijk overdragen op uw Xbox One

Kopieer of verplaats games tussen opslagapparaten met een druk op een knop.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw gamecollectie voorbereiden voor gebruik op Xbox One X" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?