Netwerkbandbreedte voor gamedownloads beheren op Xbox One

Als je je games hebt ingesteld op automatisch bijwerken, of als de 4K-gamecontent downloadt terwijl je wacht totdat je kunt gaan spelen op Xbox One X, bestaat de kans dat je onlangs een grote hoeveelheid netwerkbandbreedte hebt gebruikt.

Sommige internetproviders (ISP's) beperken downloads tot een bepaald aantal gigabytes (GB) per maand. Als je games bijgewerkt zijn en de limieten die zijn ingesteld door je internetprovider nog niet zijn bereikt, is alles in orde.

Als je echter dicht in de buurt van je maandlimiet komt, kun je overwegen je downloads te beperken tot alleen de games die je binnenkort gaat spelen.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen > Systeem > Updates.
  2. Schakel het selectievakje uit om je games en apps up-to-date te houden.

Je ontvangt alleen melding van beschikbare updates wanneer je een game of app start, en je kunt kiezen of je wilt bijwerken of wachten tot later.

Ga als volgt te werk om te zien voor welke games en apps updates beschikbaar zijn: open de guide, selecteer Mijn games en apps > Games en vervolgens Updates.

Als je je downloads beperkt en vervolgens uitbreidingen of games koopt op je pc, worden die niet meer automatisch geïnstalleerd op je Home Xbox. Als je games wilt installeren die je buiten de console om hebt gekocht, ga je naar Mijn games en apps > Games en selecteer je deze op het tabblad Klaar om te installeren. Als je uitbreidingen wilt installeren, markeer je de game en druk je op de Menuknop  op je controller en kies je Game beheren. Selecteer de uitbreiding om deze te installeren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Netwerkbandbreedte voor gamedownloads beheren op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?