Een kinderaccount maken en gezinsleden toevoegen op Xbox One

Als je een gezin aanmaakt, kun je de instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor kinderen en tieners beheren op Xbox One, Windows 10 en Windows Phone 10.

Elke volwassene in het gezin kan nieuwe gezinsleden toevoegen aan het gezin. Volg de stappen op deze pagina om een gezinslid toe te voegen.

Opmerking Als de persoon die je toevoegt aan je gezin al deel uitmaakt van een ander gezin, moet de persoon eerst worden verwijderd uit het huidige gezin. Zie Een gezinslid verwijderen uit je gezin voor meer informatie.

Onderwerpen

Een Microsoft-account voor een kind maken

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden en selecteer je account om je aan te melden.
  3. Wanneer je bent aangemeld, druk je op de Xbox-knop om de guide te openen.
  4. Selecteer Systeem > Instellingen.
  5. Schuif onder Account naar rechts naar het gedeelte Gezin. In dit deel staan alle huidige leden van je gezin.
  6. Selecteer Aan gezin toevoegen.
  7. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  8. Wanneer de persoon die je wilt toevoegen, wordt gevraagd zich aan te melden met het e-mailadres en wachtwoord van zijn of haar Microsoft-account, druk je op B van de controller en duw je de linkerstick omlaag om Een nieuw account maken te selecteren.
  9. Maak een nieuw e-mailadres voor @outlook.com dat je kind kan gebruiken.
  10. Voer de voornaam in.
  11. Voer de achternaam in.
  12. Kies een wachtwoord en bevestig het wachtwoord opnieuw.
  13. Voer de geboortedatum van het kind in.
  14. Voeg een beveiligingsbewijs toe om het account van het kind te beschermen.
  15. Ga akkoord met de Microsoft-servicesovereenkomst en de privacyverklaring.
  16. Een ouder moet de toevoeging van het kind aan het gezin controleren met een mobiel apparaat, pc of de Xbox One-console.
    1. Als je Deze Xbox selecteert, word je gevraagd je Microsoft-account in te voeren.
      1. Meld je aan met je Microsoft-account.
      2. Volg de stappen om toestemming te geven voor het maken van het kinderaccount.
    2. Als je Hun telefoon/pc selecteert word je gevraagd om een e-mailadres.
      1. Controleer je e-mailadres.
      2. Volg de stappen om toestemming te geven voor het maken van het kinderaccount.

Opmerking Als de persoon die je hebt toegevoegd een kind is, wordt hij of zij automatisch toegevoegd aan je gezin.

De persoon die je wilt toevoegen, heeft al een Microsoft-account op de Xbox One-console

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden en selecteer je account om je aan te melden.
  3. Wanneer je bent aangemeld, druk je op de Xbox-knop om de guide te openen.
  4. Selecteer Systeem > Instellingen.
  5. Selecteer Gezin onder Account. In dit deel staan alle huidige leden van je gezin.
  6. Selecteer Aan gezin toevoegen.
  7. Selecteer het profiel voor de persoon die je wilt toevoegen en druk op de A-knop  van de controller.

De persoon die je wilt toevoegen, heeft reeds een Microsoft-account, maar dit staat niet op de Xbox One-console

Opmerking Als de persoon die je toevoegt aan je gezin al deel uitmaakt van een ander gezin, moet de persoon eerst worden verwijderd uit het huidige gezin. Zie Een gezinslid verwijderen uit je gezin voor meer informatie.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden en selecteer je account om je aan te melden.
  3. Wanneer je bent aangemeld, druk je op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  4. Selecteer Systeem > Instellingen.
  5. Schuif onder Account naar rechts naar het deel Gezin. In dit deel staan alle huidige leden van je gezin.
  6. Selecteer Aan gezin toevoegen.
  7. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  8. Laat de persoon die je wilt toevoegen zich aanmelden met het e-mailadres en wachtwoord van zijn of haar Microsoft-account.
  9. Selecteer desgevraagd Toevoegen aan gezin.
  10. Als de persoon die je toevoegt een kind of tiener is, volg dan de instructies om toestemming van een ouder te geven.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een kinderaccount maken en gezinsleden toevoegen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?