De aankopen van je kind op Xbox One goedkeuren

Schakel Een ouder vragen in als je wilt dat je kind toestemming moet vragen om iets in de Microsoft Store te kopen, met uitzondering van wat ze met een cadeaukaart of geld in hun Microsoft-account kopen.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, ga naar Systeem > Instellingen > Account > Gezin en kies het account van je kind.
  2. Selecteer Privacy en onlineveiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Kopen en downloaden en selecteer Aan in de vervolgkeuzelijst.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De aankopen van je kind op Xbox One goedkeuren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?