U kunt niemand toevoegen aan uw gezin op Xbox One

Probeer de volgende oplossingen als u geen nieuwe gezinsleden kunt toevoegen aan uw gezin op Xbox One.

Oplossingen

Oplossing 1: Zorg dat u een volwassenenaccount gebruikt

U moet een volwassenenaccount gebruiken om een lid toe te voegen aan uw gezin. Kinderen en tieners moeten een volwassen gezinslid vragen om de nieuwe persoon toe te voegen.

Oplossing 2: Zorg dat de nieuwe persoon geen deel uitmaakt van een ander gezin

Een account kan slechts lid zijn van één gezin tegelijk. Als u wilt weten of iemand al is toegevoegd aan een gezin, laat u die persoon zich aanmelden op de console en voert u daarna de volgende stappen uit:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  2. Selecteer Ouderlijk toezicht > Gezinsleden beheren. (Of vraag hem/haar zich aan te melden bij zijn/haar Microsoft-account en selecteer Gezin).

Als daar accounts staan, maakt de persoon momenteel deel uit van een gezin en moet deze worden verwijderd uit dat gezin voordat hij/zij kan worden toegevoegd aan een ander gezin.

• Als de persoon een kind of een tiener is, moet hij of zij worden verwijderd door een volwassene in het huidige gezin.
  • Als de persoon een volwassene is, kan hij/zij zichzelf verwijderen, tenzij hij/zij de enige volwassene is en er kinderaccounts zijn gekoppeld aan het gezin. In dat geval moeten de kinderen worden verwijderd voordat de volwassene kan worden verwijderd. De kinderen moeten worden toegevoegd aan een ander gezin om de Xbox Live-service te kunnen blijven gebruiken.

Opmerking Personen kunnen zichzelf niet verwijderen uit een gezin via de Xbox One-console - alleen een andere volwassene in hetzelfde gezin kan dat doen. Personen kunnen zichzelf echter wel verwijderen via hun Microsoft-account in een browser.

Het nieuwe gezin kan de nieuwe persoon nu uitnodigen om lid te worden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "U kunt niemand toevoegen aan uw gezin op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?