Contentbeperkingen als zowel een volwassene als een kind zijn aangemeld op Xbox One

Als de meeste of alle apps en games zijn vervangen door content voor 'Iedereen' of als u een app of game niet kunt vinden, dan bent u samen met een kind met contentbeperkingen aangemeld op de Xbox One-console.

• Wanneer zowel een volwassene als een kind zijn aangemeld op Xbox One, dwingt de console de contentbeperkingen af die zijn ingesteld voor het kinderaccount. Als er voor uw kind of tiener beperkingen zijn om een film met content voor volwassenen te bekijken, kunt u die film niet bekijken terwijl uw kind is aangemeld.
  • Wanneer een kind zich aanmeldt terwijl een volwassenenaccount onbeperkte content gebruikt, wordt de game of app onderbroken en verschijnt een bericht met de vraag of u toestemming wilt geven aan het kind om de content te gebruiken of te zien.

Dit kan gebeuren in de volgende situaties:

• De Kinect-sensor is geconfigureerd om gamers die worden herkend, automatisch aan te melden. Als deze gamers zijn aangemeld van zodra ze de speelruimte betreden, wordt de game onderbroken met de vraag of u toestaat dat het kind de content kan zien.
  • Het kind is aangemeld terwijl de volwassene niet in de ruimte was.
  • Het kind heeft zich niet afgemeld toen hij of zij klaar was met de Xbox One.

Wat zijn mijn opties?

In elk scenario zijn er drie mogelijkheden.

Oplossing 1: Geef uw kind een uitzondering voor de content die u wilt gebruiken

1. Selecteer op het scherm Kiezen wie toestemming geeft de account van het volwassen gezinslid dat toestemming geeft.
  2. Voer het e-mailadres en wachtwoord van de account van de volwassene of de wachtwoordcode van de console in.
  3. Selecteer Altijd of Alleen deze ene keer.

Oplossing 2: Meld het kinderaccount af

Wanneer het kind is afgemeld, gelden de aan u toegewezen instellingen weer. Uw kind afmelden:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Aanmelden.
  2. Selecteer het account van uw kind.
  3. Selecteer Afmelden.

Oplossing 3: Sluit de vraag om toestemming

Druk op de B-knop op uw controller om terug te gaan en de meer beperkte instellingen te blijven gebruiken terwijl uw kind in de kamer is.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Contentbeperkingen als zowel een volwassene als een kind zijn aangemeld op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?