Een uitzondering op een contentbeperking van je kind op Xbox One toestaan

Als je je kind toestemming wilt geven om content te bekijken met een hogere rating dan de instellingen voor kinderaccounts van je gezin, hoef je niet alle instellingen wijzigen om toegang te geven tot een specifiek item.

Elke volwassene in het gezin kan uitzonderingen toestaan op de contentbeperkingen die momenteel in de instellingen voor kinderaccounts van je gezin staan. Er zijn twee opties om uitzonderingen toe te staan:

• Altijd- Met deze optie sta je een permanente uitzondering toe die niet kan worden ingetrokken.
  • Alleen deze ene keer - Deze optie is een eenmalige uitzondering. Deze verloopt zodra het kind zich afmeldt bij de console.

Opmerking Als je de 'altijd'-uitzondering wilt toestaan, moet je een Xbox-account op de console hebben. Als je account zich niet op de console bevindt, kun je alleen een tijdelijke uitzondering ('Alleen deze ene keer') opgeven voor de huidige sessie.

Een uitzondering op contentbeperking toestaan

Opmerking Als je je kind toestemming geeft de game of video waarvoor je een uitzondering toestaat te kopen, moet de content worden gekocht, gedownload en geïnstalleerd voordat je toestemming kunt geven om de content te gebruiken.

1. Laat je kind zich aanmelden bij zijn/haar account op de Xbox One-console.
  2. Zoek de content waarvoor je je kind toegang wilt geven.
  3. Selecteer op het scherm Kiezen wie toestemming geeft de account van het volwassen gezinslid dat toestemming geeft.
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord van de account van de volwassene of de wachtwoordcode van de console in.
  5. Selecteer Altijd of Alleen deze ene keer (of uitsluitend Alleen deze ene keer als je account zich niet op de console bevindt).

Wanneer je je kind toestemming geeft om deze content te gebruiken, kan hij/zij de content onmiddellijk openen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een uitzondering op een contentbeperking van je kind op Xbox One toestaan" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?