Een gezinslid verwijderen uit uw gezin op Xbox One

Een gezin is vooral bedoeld om het eenvoudiger te maken om ouderlijk toezicht en onlineveiligheid voor kinderen te beheren. Vanaf uw Xbox One-console of vanaf elk apparaat met Windows 10 kunt u beheren wie deel uitmaakt van uw gezin.

Als u een familielid wilt verwijderen met behulp van uw Windows 10-apparaat, raadpleegt u Wat is er een Microsoft-gezin?

• Elke volwassene in het gezin kan een ander gezinslid verwijderen. Kinderen en tieners kunnen deze wijziging niet uitvoeren.
  • Wanneer een kind wordt verwijderd uit het gezin, kan het de Xbox-service niet meer gebruiken totdat het is toegevoegd aan een ander gezin. Zie Een nieuw lid toevoegen aan je gezin op Xbox One.
  • Volwassenen die uit het gezin zijn verwijderd, kunnen de kinderaccounts in het gezin niet meer beheren. Ze hebben echter nog steeds de volledige rechten in hun account en kunnen de Home-console delen wanneer ze zich aanmelden bij de Home-console.

Beveiligingsopmerking Als er iemand in uw gezin wordt vermeld die u niet herkent, verwijder deze persoon dan. Als je een kind bent en de persoon die je niet herkent in je account wordt vermeld als je enige ouder, vraag dan je echte ouder contact op te nemen met Microsoft Ondersteuning.

Een gezinslid verwijderen op uw Xbox One

1. Meld u aan op de console met de juiste account.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Selecteer Systeem > Instellingen > Account
  4. Selecteer Ouderlijk toezicht > Gezinsleden beheren.
  5. Voer wanneer dit wordt gevraagd uw wachtwoord of wachtwoordcode in om te bevestigen dat u gemachtigd bent om deze wijziging uit te voeren.
  6. Selecteer de account die u uit het gezin wilt verwijderen.
  7. Selecteer Naam verwijderen uit gezin, waarbij Naam de naam is van de persoon die u wilt verwijderen.
  8. Selecteer Verwijderen uit gezin om te bevestigen dat u het gezinslid wilt verwijderen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een gezinslid verwijderen uit uw gezin op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?