Een leeftijdsgrens voor content instellen op Xbox One

Om er zeker van te zijn dat uw kinderen alleen toegang hebben tot gezinsvriendelijke games, apps, tv-programma's en films op hun Xbox One, kunt u kiezen uit vooraf ingestelde aanbevelingen op leeftijd.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga naar Systeem > Instellingen > Account > Ouderlijk toezicht.
  2. Selecteer Gezinsleden beheren en vervolgens het kinderaccount dat je wilt bijwerken. Kies onder Toegang tot content de gewenste leeftijdsniveaubeperking. (Standaard staan de beperkingen voor uw kind ingesteld op de leeftijd die aan zijn of haar Microsoft-account is gekoppeld.)

Wanneer uw kind een app of game wil gebruiken die boven zijn of haar contentbeperkingen is geclassificeerd, kunt u dit goedkeuren door in te loggen met uw wachtwoordcode en Altijd of Alleen deze keer te selecteren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een leeftijdsgrens voor content instellen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?