Een leeftijdsgrens voor content instellen op Xbox One

Je kunt content voor volwassenen op Xbox One blokkeren door een van de vooraf ingestelde leeftijdgebonden aanbevelingen te kiezen.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en ga vervolgens naar Systeem > Instellingen > Account > Gezin.
  2. Selecteer het kinderaccount dat je wilt bijwerken en selecteer vervolgens Toegang tot content. (Standaard staan de beperkingen voor je kind ingesteld op de leeftijd die aan zijn of haar Microsoft-account is gekoppeld.)

Wanneer je kind een geblokkeerde app of game wil gebruiken, kun je dat goedkeuren en de app of game toevoegen aan de lijst Altijd toegestaan.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een leeftijdsgrens voor content instellen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?