Limieten voor de schermtijd instellen voor uw gezin

U kunt beheren hoe lang uw kinderen games kunnen spelen en programma's kunnen bekijken door Xbox te vertellen hoe hun schermtijd moet worden beheerd.

Opmerking Wanneer limieten voor de schermtijd zijn ingesteld, begint de tijd te lopen wanneer een kind zich aanmeldt. Als hij of zijn de console niet actief gebruikt, moet hij of zij zich dus afmelden.

Limieten voor de schermtijd online instellen

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Selecteer op de gezinspagina Schermtijd onder de naam van uw kind.
  3. Hier hebt u twee opties:
    • U kunt hetzelfde schema voor alle apparaten gebruiken. Schakel Eén schermtijdschema gebruiken hiervoor in op Aan.
    • U kunt ook afzonderlijke schema´s gebruiken. Schakel de schermtijd voor pc en Xbox One dan afzonderlijk in op Aan.
  4. Elke dag van de week wordt vermeld. U kunt het volgende doen:
    • Aanpassen hoeveel tijd uw kind per dag kan besteden op hun zijn of haar apparaten, en wanneer hij of zij ze kan gebruiken, of
    • U kunt uw kind de volledige hoeveelheid tijd die u hebt gepland geven door Max gepland te selecteren. (Als u bijvoorbeeld de schermtijd van 8 uur tot 20 uur hebt toegestaan, mag uw kind zijn of haar apparaten gedurende die hele periode gebruiken.)

Een melding voor de schermtijd instellen op uw Xbox One-console

Ga als volgt te werk om uw kind te waarschuwen op de console dat de schermtijd bijna om is:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Voorkeuren > Meldingen.
  3. Selecteer Xbox-meldingen > Systeem en zorg ervoor dat Systeemmeldingen is ingesteld op Aan.

Als de speeltijd van uw kind afloopt, kunt u meer schermtijd geven door u op de console aan te melden bij uw account. Wanneer u wordt gevraagd om de schermtijd voor uw kind te verlengen, kiest u hoeveel extra tijd u wilt geven.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Limieten voor de schermtijd instellen voor uw gezin" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?