Een vriend toevoegen aan uw lijst met favorieten

De lijst met favorieten op Xbox One helpt u om uw beste vrienden te volgen. Zo kunt u snel zien welke games uw vrienden spelen en welke level ze spelen, en kunt u zelfs meespelen op uw favoriete levels! U kunt ook in contact blijven met uw vrienden; kijk daarvoor in het deel favorieten van uw activiteitsfeed.

Hoe u een vriend toevoegt aan favorieten

Volg deze stappen om een vriend toe te voegen aan favorieten:

1. Druk op de Xbox-knop op uw controller.
  2. Selecteer de profieltegel. (Deze staat links van de grote app-tegel.)
  3. Selecteer het profiel van uw vriend en selecteer Voeg toe aan favorieten.