Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One

Via de Microsoft Store kunt u games en uitbreidingen kopen, apps installeren, muziek streamen, en films en tv-programma's kopen of huren via de Xbox One-console.

Digitale Xbox-content zoeken

• Zeg "Xbox, Bing" en zeg wat u zoekt om via spraak te zoeken. U kunt zoeken op naam, acteur, genre, soort film (zoals HD) en decennium. U kunt deze termen ook combineren. Bijvoorbeeld, "Find HD action movies with Clive Owen".
  • Als u liever de controller gebruikt, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteert u Store en kiest u vervolgens Zoeken. Voer zoekcriteria in met behulp van het toetsenbord op het scherm.

Wanneer u iets vindt waarin u bent geïnteresseerd, kunt u het selecteren met de A-knop voor meer informatie. Afhankelijk van de game of app krijgt u het volgende te zien:

• Downloadgrootte, releasedatum, rating en beschrijving
  • Beschikbaarheid voor aankoop (kopen, gratis) en de optie Aan Home vastmaken of Beoordelen
  • Trailers en afbeeldingen
  • Aanvullende gegevens zoals informatie over de ontwikkelaar, het genre of juridische gebruiksvoorwaarden

Opmerkingen

• Aankopen in Films en tv worden niet naar uw console gedownload, maar worden via het internet gestreamd naar uw console of andere apparaten die compatibel zijn met Films en tv. Zie Microsoft Store: Films en tv voor meer informatie.
  • Denk eraan dat games groot kunnen zijn en dat het even kan duren om ze te downloaden en te installeren, afhankelijk van de specifieke game en de snelheid van uw internetverbinding. Zie Games op Xbox One installeren voor meer informatie.
  • Voor sommige apps hebt u een abonnement of lidmaatschap bij een serviceprovider nodig (bijvoorbeeld Netflix).

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?