Meer informatie over toernooien in de Xbox Console Companion-app

Wil je wel eens weten hoe goed je eigenlijk bent? Met Arena op Xbox Live nemen spelers het tegen elkaar op in online toernooien voor elk niveau. Registreer je voor een toernooi en speel samen met vrienden of alleen (afhankelijk van de game), waarna je strijdt om de ultieme eer!

Als je onderweg bent, kun je de Xbox Console Companion-app op elk Windows 10-apparaat gebruiken om je te registreren, toernooien te maken en zelfs om toernooien te spelen met je game-pc. Via de Xbox Console Companion-app op je mobiele iOS- of Android-apparaat kun je ook meldingen over toernooien ontvangen.

Voor meer informatie over toernooien in de Xbox Console Companion-app:

1. Selecteer de Start-knop en selecteer vervolgens Xbox.
  2. Meld je aan met je Microsoft-account.
  3. Kies in Vrienden en clubs een club waarvan je lid bent.
  4. Ga naar het tabblad Toernooien. Kies hier een toernooi en meld je ervoor aan.

Als je een toernooi wilt maken in the Xbox Console Companion-app, moet je eigenaar of beheerder zijn van een club. Als je geen club hebt, kun je er een aanmaken. Dit duurt slechts een paar minuten. In de Xbox Console Companion-app selecteer je Clubs en vervolgens Een club maken.

Een toernooi aanmaken:

1. Selecteer de Start-knop en vervolgens Xbox.
  2. Kies in de lijst Vrienden en clubs een club die jij hebt aangemaakt of beheert.
  3. Kies in een club het tabblad Toernooien en vervolgens Toernooi maken.
  4. Kies een game en stel daarna de details van je toernooi in: naam, de begintijd en andere details.
  5. Selecteer Toernooi aanmaken wanneer je klaar bent met instellen. Je toernooi wordt weergegeven in de sectie Toernooien van de club.

Afhankelijk van het type club waarvan je de eigenaar of beheerder bent (openbaar, persoonlijk of verborgen), kunnen clubleden of spelers uit de Xbox-community naar je club gaan en op de Xbox One of in Windows 10 (of beide) meedoen aan het toernooi.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Meer informatie over toernooien in de Xbox Console Companion-app" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?