Games en apps filteren op Xbox One

In de Microsoft Store kunt u filteren op basis van rating, aantal gamers en meer. Met deze functie kunt u eenvoudige gezinsvriendelijke games vinden.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Gebruik de linker-stick om naar Store te navigeren. Druk op de A-knop  om deze te selecteren.
  3. Selecteer Games browsen en selecteer vervolgens Alle games.

Voor games:

1. U kunt filters instellen op basis van type, grafiek, categorie, aantal spelers en mogelijkheden.
  2. Selecteer Meer filters om gameratings te bekijken.

Voor apps: U kunt filters instellen voor grafiek, categorie en ratings.

Na het configureren van uw filters geeft de Microsoft Store inhoud hieronder weer op basis van uw selectie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Games en apps filteren op Xbox One " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?