Hoe kan ik toernooien vinden?

Video: Deelnemen aan een toernooi. Zoek toernooien en neem eraan deel, rechtstreeks op je Xbox One.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Hier volgen drie manieren:

Ga naar de guide

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Multiplayer en kies vervolgens Toernooien.
  3. Als u hebt deelgenomen aan toernooien, worden deze weergegeven. Selecteer Games met toernooien om games te bekijken die compatibel zijn met toernooien en wordt aangegeven of er toernooien zijn waaraan u kunt deelnemen.
  4. Wanneer u zich op de toernooipagina van de game bevindt, kunt u zich aanmelden voor het evenement.

Ga naar een gamehub

1. Kies een game die compatibel is met toernooien en druk vervolgens op de Menuknop  op de controller.
  2. Selecteer Ga naar gamehub en selecteer vervolgens het tabblad Multiplayer. Ga naar het tabblad Toernooien om een toernooi te kiezen en u hiervoor aan te melden.

Ga naar een club

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Ga naar Clubs op Xbox. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home > Community > Clubs op Xbox. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club zoeken.
    • Ga naar je lijst met Clubs. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Personen en kies vervolgens een club in de lijst.
  2. Selecteer in een club het tabblad Multiplayer en vervolgens het tabblad Toernooien om een evenement te kiezen in de lijst en meld u ervoor aan (of maak uw eigen toernooi in de club als u clubeigenaar of -beheerder bent).

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe kan ik toernooien vinden?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?