In een club spelen

Er zijn verschillende manieren om met personen in een club te spelen, maar de makkelijkste zijn deelnemen aan een party of er een starten en Zoek een groep gebruiken.

Om deel te nemen aan een party in een club:

1. Ga naar de club op een van de volgende manieren:
    • Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Personen en vervolgens Clubs om clubs te vinden om lid van te worden of om te zien van welke clubs je al lid bent.
    • Druk op de Xbox-knop , selecteer achtereenvolgens Home, het tabblad Community, Clubs op Xbox, browse of zoek naar een openbare club en selecteer deze.
  2. Wanneer je in een club bent, selecteer je het tabblad Multiplayer.
  3. Als een party is ingesteld voor vrije deelname, kies je deze en selecteer je vervolgens Aan party deelnemen.

Om een party te starten in een club:

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Ga naar een club waarvan je lid bent. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Personen en vervolgens Clubs om een club uit de lijst te kiezen.
    • Bekijk een openbare club. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Personen > Clubs en selecteer vervolgens Alle clubs verkennen. Browse door de aanbevolen clubs of zoek een club door Een club zoeken te selecteren.
  2. Kies een club.
  3. Wanneer je in een club bent, selecteer je achtereenvolgens het tabblad Multiplayer en Clubparty starten en kies je een van de uitnodigingsopties. Als je party is ingesteld voor vrije deelname, kunnen personen in de club meteen deelnemen aan je party.

Zoek een groep gebruiken

Zoek een groep is een prikbord met 'spelers gevraagd'-advertenties voor Xbox Live, een manier om je te helpen spelers te vinden met dezelfde doelen en interesses. Je kunt reageren op berichten van personen in de Xbox-community (bijvoorbeeld 'Gamers gevraagd om op achievements te jagen in Minecraft'). Of maak je eigen berichten aan. Wanneer genoeg personen geïnteresseerd zijn, nodig je ze uit voor je party en begin je met spelen.