Een party starten op Xbox One

Video: Start een party. Nodig uw vrienden uit voor een Xbox Live-party om te chatten terwijl u speelt of een programma bekijkt.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Je kunt alleen een party starten als jij of iemand anders op de Xbox-console die je gebruikt, Xbox Live Gold heeft.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Multiplayer > Een party starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een party starten op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?