De activiteit van uw vrienden bekijken op Xbox One

Er zijn een paar manieren waarop u kunt zien wat uw vrienden doen op de Xbox.

Zo ziet u wat iedereen doet:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Home en ga naar het tabblad Community.

Zo bekijkt u de activiteit van een vriend:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Personen.
  2. Kies een vriend en selecteer Volledig profiel tonen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De activiteit van uw vrienden bekijken op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?