Lid worden van een club

Video: Lid worden van een club

Bekijk de video Lid worden van een club. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Lid worden van een club

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Personen > Lid worden van een club. Kies een club die je interesseert of selecteer Alle clubs verkennen om meer clubs te zien. Of ga vanuit Home naar het tabblad Community en selecteer Clubs op Xbox.
  2. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club zoeken om er een te zoeken.
  3. Selecteer een club.
  4. Selecteer onder Welkom de optie Verzoek om deelname. De eigenaar en beheerders krijgen een melding dat je lid wilt worden.

Nadat een club je verzoek heeft geaccepteerd, word je lid en verschijnt de club in het gedeelte Personen van de guide.

Ga naar Clubs op Xbox om te controleren of je clubuitnodigingen hebt gekregen (zie stap 1). Als je clubuitnodigingen ontvangt, zie je ze onder Je clubuitnodigingen. Selecteer Uitnodiging accepteren onder de club waarvan je lid wilt worden.

Een club verlaten

1. Blader vanuit Home naar het tabblad Community en selecteer Clubs op Xbox.
  2. Selecteer de club die je wilt verlaten.
  3. Selecteer Club verlaten op de startpagina van de club.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Lid worden van een club" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?