Een ESL-account instellen

Sommige toernooien op Xbox Live worden georganiseerd door ESL. Daarom moet u de volgende dingen doen voordat u kunt gaan gamen:

1. Maak een account bij ESL Play. Ga naar play.eslgaming.com om te beginnen. Zie play.eslgaming.com/guide voor meer informatie over ESL Play.
  2. Download de ESL-app uit de Microsoft Store. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Store en download de app.
  3. Meld u aan bij de ESL-app. Nadat u een ESL-account hebt gemaakt (of als u al een account hebt), opent u de ESL-app op uw Xbox en meldt u zich aan.

Nadat u alles hebt ingesteld bij ESL, kunt u lid worden van teams of teams maken voor World of Tanks, spelers uitnodigen en meer.

Als u problemen ondervindt met uw ESL-account, gaat u naar play.eslgaming.com/support.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een ESL-account instellen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?