Hoe gebruik ik Zoek een groep?

• Vanuit de guide. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Multiplayer > Zoek een groep.
  • Vanuit de gamehub. Markeer een item, druk op de Menuknop op de controller, selecteer Gamehub en selecteer vervolgens het tabblad Multiplayer.
  • Vanuit een club waarvan je lid bent. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Personen > Clubs, kies een club uit de lijst, kies het tabblad Multiplayer en selecteer vervolgens Zoek een groep.
  • Vanuit een club die je bezoekt. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Home, selecteer het tabblad Community en selecteer vervolgens Clubs op Xbox. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club zoeken om een club te zoeken. Selecteer een club en selecteer vervolgens het tabblad Zoek een groep.

Als je Zoek een groep wilt gebruiken, moet je misschien je privacyinstellingen wijzigen.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen.
  2. Selecteer Account > Privacy en onlineveiligheid.
  3. Selecteer Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Communicatie en multiplayer.
  4. Ga naar Anderen kunnen communiceren met spraak, tekst of uitnodigingen en selecteer Iedereen.