Welke games kan ik in Arena op Xbox Live spelen?

Arena op Xbox Live is beschikbaar voor Killer Instinct en World of Tanks. Dit is nog maar het begin. Binnenkort volgen er meer Arena-games.

Gamedetails

• Killer Instinct-toernooien kunnen worden gespeeld op een Xbox One-console of een game-pc met Windows 10, of op beide apparaten. (Als u een Xbox One hebt, kunt u het opnemen tegen spelers op een pc en andersom.) Op uw Xbox-console of in de Xbox-app in Windows 10 neemt u deel aan toernooien in de Killer Instinct-gamehub of in een club. Download Killer Instinct gratis in de Microsoft Store.
  • Op dit moment worden World of Tanks-toernooien georganiseerd door ESL. Voordat u kunt deelnemen, moet u eerst een paar dingen doen in ESL. Zie Een ESL-account instellen voor meer informatie. Download World of Tanks gratis via de Microsoft Store.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Welke games kan ik in Arena op Xbox Live spelen?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?