Fout 80169cf9 treedt op wanneer je een digitale Xbox Live Gold-code inwisselt

Je krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer je een digitale code voor een Xbox Live Gold-abonnement probeert in te wisselen:

80169cf9

The payment option can't be used for this purchase. Please select a different payment option or add a new one.

Dit foutbericht treedt op wanneer je een actief abonnement hebt, maar automatisch vernieuwen is uitgeschakeld en de betalingsoptie die werd gebruikt om dat abonnement te kopen, er niet meer aan is gekoppeld of is verwijderd uit je account.

Oplossing

Omdat de betalingsoptie is verwijderd van je huidige abonnement, kun je geen digitale code of token toevoegen terwijl je huidige abonnement nog steeds actief is. Je moet wachten totdat je huidige abonnement is afgelopen om het token in te wisselen. Tokens voor een abonnement vervallen niet.

Wil je te weten komen wanneer je abonnement stopt,meld je dan aan bij je Microsoft-account en selecteer Services en abonnementen om de einddatums van je huidige abonnementen te bekijken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 80169cf9 treedt op wanneer je een digitale Xbox Live Gold-code inwisselt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?