De betaling voor je Xbox-abonnement is geweigerd

Als je een melding ontvangt dat de poging tot betaling van je Xbox-abonnement is geweigerd wegens een openstaand saldo, moet je het verschuldigde saldo betalen voordat je je abonnement kunt verlengen.

Opmerking Als je Xbox-abonnement is geblokkeerd, ga je naar Je Xbox-abonnement is geblokkeerd.

Als de betalingsoptie die is gekoppeld aan je Xbox-abonnement, is verlopen of ongeldig is, moet je de betalingsoptie wijzigen voordat je je openstaande saldo kunt betalen en je abonnement kunt verlengen. Hier lees je hoe je betalingsoptie voor je abonnement online wijzigt:

1. Meld je aan bij je Microsoft-account.
  2. Selecteer Services en abonnementen.
  3. Selecteer Nu betalen onder Volgende afrekening voor het abonnement met het verschuldigde saldo.
  4. Ga naar de pagina 'Wijzigen hoe je voor deze abonnementen betaalt', selecteer Wijzigen in en selecteer vervolgens een huidige betalingsoptie in de lijst.

Opmerking Als je een nieuwe betalingsoptie wilt toevoegen, selecteer je achtereenvolgens Een nieuwe betaalwijze toevoegen en Volgende en volg je de stappen om een creditcard, bankpas, PayPal-account of mobiele telefoonprovider in te stellen als nieuwe betalingsoptie.

Ga meer voor informatie over het gebruik van je mobiele telefoonprovider als betalingsoptie naar Aankopen doen in Microsoft Store met mobiele facturering.

1. Nadat je de betalingsoptie hebt gewijzigd, selecteer je Volgende. Zo wordt een eventueel verschuldigd saldo overgedragen en wordt dit onmiddellijk afgeschreven van de nieuwe betalingsoptie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De betaling voor je Xbox-abonnement is geweigerd" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?