Update over facturering voor maandabonnementen voor Xbox Live

Wat gebeurt er met mijn abonnement?

We hebben uw abonnement op Xbox Live eenvoudiger gemaakt door de datums voor de maandfactuur en de verlenging gelijk te trekken. Uw maandabonnement wordt gefactureerd op de dag waarop het wordt verlengd. Voorheen werd u gefactureerd op dezelfde dag van elke maand, zelfs als uw abonnement dagen of weken eerder was verlengd.

Ben ik twee keer gefactureerd voor dezelfde maand?

Nee. Omdat facturering en verlenging nu op dezelfde dag gebeurt, ziet u een eenmalig bedrag voor de volgende verlenging. Dit bedrag wordt vroeger in rekening gebracht dan u gewend bent. U hoeft zich geen zorgen te maken dat wij u twee keer factureren voor dezelfde maand. Vanaf nu wordt u alleen nog maar één keer per maand gefactureerd op de verlengingsdatum van uw abonnement.

Hoe beheer ik mijn abonnement?

U kunt uw abonnement beheren op https://account.microsoft.com/services.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Update over facturering voor maandabonnementen voor Xbox Live " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?