Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen

Je openstaande abonnementsgeld betalen

Selecteer de knop Nu betalen om het verschuldigde abonnementsgeld voor je Xbox-abonnement te voldoen.

Wanneer je Xbox-abonnement is onderbroken en er nog abonnementsgeld verschuldigd is, moet je dit bedrag volledig betalen om het verder te gebruiken. Je kunt als volgt je verschuldigde abonnementsgeld online betalen:

1. Meld je met je Microsoft-account aan op de pagina Services en abonnementen.

Opmerking Als je het e-mailadres of wachtwoord van je Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Zoek je te betalen abonnement in de lijst. Het verschuldigde bedrag wordt in rood weergegeven.
  3. Selecteer Nu betalen en volg de instructies om het verschuldigde bedrag te betalen.

Als je een nieuwe betalingsoptie moet toevoegen om je openstaande saldo te voldoen, zoals een nieuwe creditcard of je mobiele telefoonprovider, volg je de instructies op de pagina Wijzigen hoe je betaalt voor een Xbox-abonnement.

Opmerking Je kunt het verschuldigde abonnementsgeld niet betalen door een digitale code toe te voegen. Je moet het verschuldigde bedrag betalen via de bovenstaande stappen voordat je je digitale code kunt inwisselen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?