Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor pc (bèta)

Op deze pagina

Onderwerpen

Wat is Xbox Game Pass voor pc (bèta)?

Xbox Game Pass voor pc (bèta) geeft je onbeperkt toegang tot een collectie pc-games van hoge kwaliteit op Windows 10.

De beste manier om Xbox Game Pass voor pc (bèta) te ervaren is met de nieuwe Xbox-app (bèta) voor desktop-pc. Deze is beschikbaar voor download in de Microsoft Store of bij Xbox Game Pass voor pc (bèta).

Hoe kom ik aan Xbox Game Pass voor pc (bèta)?

Hoe vaak worden er nieuwe games toegevoegd?

Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd. Dus kom regelmatig terug om de meest recente toevoegingen te bekijken.

Is er een plan voor Xbox Game Pass als ik op zowel pc als Xbox One wil spelen?

Ja. Ga naar Xbox Game Pass en neem een abonnement op Xbox Game Pass Ultimate om te profiteren van alle voordelen van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass op zowel Xbox One als Windows 10-pc.

Ik heb al Xbox Game Pass op Xbox One en Xbox Live Gold. Hoe voeg ik Xbox Game Pass voor pc (bèta) toe?

Upgrade naar Xbox Game Pass Ultimate. Als je tijd vooruit hebt betaald voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass op het moment dat je een abonnement neemt op Xbox Game Pass Ultimate, verrekenen we de die tijd met je Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, voor maximaal 36 maanden. Zie Xbox Game Pass voor meer informatie.

Waar kan ik games spelen die verkrijgbaar zijn via Xbox Game Pass voor pc (bèta)?

Je kunt ze spelen op een compatibele Windows 10-pc. Raadpleeg de detailpagina's van individuele games om te bevestigen dat ze werken met je computer. Voor bepaalde games is mogelijk de meest recente Windows-update vereist.

Heb ik Xbox Live Gold nodig om online multiplayergames op pc te spelen?

Nee. Er zijn geen extra kosten voor het spelen van online multiplayergames op pc. Maar je hebt wel een bekabelde of draadloze internetverbinding nodig om online te spelen.

Hoelang heb ik toegang tot games in de catalogus van Xbox Game Pass voor pc (bèta)?

Als abonnee krijg je onbeperkt toegang tot je lidmaatschap afloopt of een game de Xbox Game Pass-catalogus uitgaat.

Hoe werken ledenkortingen voor games en uitbreidingen?

Helemaal weg van een game uit de catalogus en je wilt die game zelf hebben? Je kunt de game kopen en tot 20% besparen. Daarnaast krijg je tot 10% korting op gerelateerde DLC en invoegtoepassingen voor games. De kortingen zijn gebaseerd op de prijs in de Microsoft Store en zijn afhankelijk van de globale startdatum van de game. In de periode tussen 31 en 90 dagen na de releasedatum van een game krijgen leden tot 10% korting op de Microsoft Store-prijs. Na 90 dagen na de releasedatum krijgen leden een korting tot 20%. Op DLC en uitbreidingen voor games krijgen Xbox Game Pass-leden tot 10% korting vanaf de releasedatum van de uitbreiding. Kortingen van Xbox Game Pass kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet inwisselbaar voor contanten. De kortingen zijn niet van toepassing op games binnen 30 dagen na de releasedatum en zijn niet beschikbaar voor bepaalde games. Kortingen zijn gebaseerd op de prijs in de Microsoft Store.

Hoe lang duurt het om een game te downloaden?

De tijd die nodig is voor de download, is afhankelijk van de installatiegrootte van een game en de snelheid van je netwerk.

Als ik een game download, kan ik die dan ook spelen wanneer die uit de catalogus wordt verwijderd?

Zodra een game uit de Xbox Game Pass-catalogus is verwijderd, moet je een digitaal exemplaar kopen in de Xbox-app (bèta) of Microsoft Store, een schijf plaatsen of zorgen voor een ander type licentie om de game te kunnen blijven spelen. Xbox informeert leden altijd vooraf dat een game uit de Xbox Game Pass-catalogus wordt verwijderd. Als lid kun je elke game in catalogus met tot wel 20% korting kopen (of tegen een lagere kortingsprijs, indien van toepassing), zodat je de game gewoon kunt blijven spelen als deze niet meer wordt aangeboden in de catalogus. Kortingen van Xbox Game Pass kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet inwisselbaar voor contanten. De kortingen zijn niet van toepassing op games binnen 30 dagen na de releasedatum en zijn niet beschikbaar voor bepaalde games. Kortingen zijn gebaseerd op de prijs in de Microsoft Store.

Als een game uit de Xbox Game Pass-catalogus wordt verwijderd, verdwijnen de DLC en uitbreidingen dan ook of kan ik die houden?

Als je DLC en invoegtoepassingen aanschaft voor een game die later uit de catalogus gaat, worden je DLC en invoegtoepassingen niet verwijderd. Maar als je de DLC en uitbreidingen wilt blijven spelen, moet je een digitaal exemplaar van de game kopen in de Xbox-app (bèta) of Microsoft Store, een schijf plaatsen of zorgen voor een ander type licentie om de game te kunnen blijven spelen.

Als ik een game download, wordt die dan verwijderd als die de Xbox Game Pass-catalogus verlaat of als ik mijn lidmaatschap opzeg of niet verleng?

Games worden niet verwijderd van je harde schijf, ook niet als ze uit de Xbox Game Pass-catalogus zijn verwijderd. Je kunt ze alleen zelf verwijderen. Maar zodra een game uit de Xbox Game Pass-catalogus is verwijderd, moet je een digitaal exemplaar kopen in de Xbox-app (bèta) of Microsoft Store, een schijf plaatsen of zorgen voor een ander type licentie om de game te kunnen blijven spelen.

Ik heb een Xbox Game Pass-game geïnstalleerd op mijn pc. Waarom kan ik de game niet spelen?

Als je een game hebt geïnstalleerd uit de Xbox Game Pass-catalogus maar je die game niet meer kunt spelen, kijk je of je Xbox Game Pass-abonnement nog actief is en of de game nog in de actuele catalogus staat. Kijk ook op de detailpagina van de individuele game of de specificaties van je computer en de versie van het besturingssysteem voldoen aan de minimumvereisten die door de ontwikkelaar zijn opgegeven. Voor bepaalde games is mogelijk de meest recente Windows-update vereist.

Ik speelde een game uit de Xbox Game Pass-catalogus, maar de game staat niet meer in de lijst. Waar is die game gebleven?

Games kunnen na verloop van tijd uit de catalogus worden verwijderd. Zodra een game uit de Xbox Game Pass-catalogus is verwijderd, moet je een digitaal exemplaar kopen in de Xbox-app (bèta) of Microsoft Store, een schijf plaatsen of zorgen voor een ander type licentie om de game te kunnen blijven spelen. Xbox Game Pass-leden kunnen Xbox One-games aanschaffen met een korting tot 20% (en DLC en uitbreidingen met een korting tot 10% korting) zolang de titel nog in de Xbox Game Pass-catalogus staat. Kortingen van Xbox Game Pass kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet inwisselbaar voor contanten. De kortingen zijn niet van toepassing op games binnen 30 dagen na de releasedatum en zijn niet beschikbaar voor bepaalde games. Kortingen zijn gebaseerd op de prijs in de Microsoft Store.

Kan ik games aanvragen?

We zijn altijd geïnteresseerd in je mening over alles wat met Xbox te maken heeft, omdat we je graag op je wenken bedienen. Ga naar feedback.xbox.com om je feedback met ons te delen.

Hoe kan ik mijn Xbox Game Pass-lidmaatschap beheren of opzeggen?

Zie Je Xbox-lidmaatschap annuleren voor meer informatie over het beheren of opzeggen van Xbox Game Pass.

Hoe vind en beheer ik mijn games?

Ga naar Xbox Game Pass voor pc (bèta) of de nieuwe Xbox-app (bèta) op je Windows 10-apparaat om de meest recente catalogus met games te bekijken en meer informatie over Xbox Game Pass te krijgen. Een keer per maand werkt Xbox de Xbox Game Pass-catalogus bij. Informatie over nieuwe games wordt gedeeld via kanalen van sociale media van Xbox Game Pass. Na verloop van tijd worden games toegevoegd aan en verwijderd uit de catalogus.

Hoe werkt de offline modus?

De meeste games die in Xbox Game Pass voor pc (bèta) beschikbaar zijn voor je Windows 10-apparaat, ondersteunen offline spelen. Maar bekijk de gegevens over de game om er zeker van te zijn dat je game wordt ondersteund. Games uit de Xbox Game Pass-catalogus kunnen worden afgespeeld terwijl de pc offline is, maar de pc moet minimaal 30 dagen daarvoor verbinding hebben gemaakt met internet om te controleren of er een abonnement actief is. Veel games met een campagnemodus kunnen offline worden gespeeld, maar games met netwerk co-op- of multiplayer-functies waarvoor verbinding met een netwerk nodig is, werken niet wanneer je offline bent. Als je offline speelt, zijn bepaalde functies niet beschikbaar, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen.

Gelden de Ouderlijk toezicht-instellingen ook voor Xbox Game Pass?

Ouderlijk toezicht zoals limieten voor schermtijd, inhoudfilters en toestemming van volwassenen voor aankoop, worden toegepast op zowel Xbox One als Windows 10. De eenvoudigste manier om ouderlijk toezicht in te stellen, is op account.microsoft.com/family.

Geeft Xbox Game Pass voor het (bèta) me toegang tot de catalogus voor de console op mijn Xbox One?

Met een lidmaatschap op Xbox Game Pass voor pc (bèta) krijg je toegang tot de Xbox Game Pass-catalogus op je Windows 10-pc. Kies voor Xbox Game Pass Ultimate als je de voordelen van Xbox Game Pass wilt voor je Windows 10-pc en je Xbox One-console.

Bevat de catalogus games voor alle leeftijdscategorieën?

De Xbox Game Pass-catalogus bevat games uit de leeftijdscategorieën ESRB E tot M. Leeftijdscategorieën verschillen tussen markten. Controleer de detailpagina van een game voor meer informatie.

Kan ik in de catalogus van Xbox Game Pass voor pc (bèta) inhoud zien die ik niet kan downloaden of spelen?

Xbox Game Pass geeft leden onbeperkt toegang tot alle games die in de huidige catalogus staan. Kijk ook op de detailpagina van de individuele game om te controleren of de specificaties van je computer en beschikbare schijfruimte voldoen aan de minimumvereisten die door de ontwikkelaar zijn opgegeven.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor pc (bèta)" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?