Xbox-abonnementen

Update over facturering voor maandabonnementen voor Xbox Live
Meer informatie over de nieuwe, gestroomlijnde manier waarop die we uw abonnementen factureren.
Een terugbetaling voor een digitaal Xbox-product aanvragen
Wilt u een terugbetaling aanvragen van een Xbox-abonnement of digitaal product? Volg de stappen die hier worden vermeld.
Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor pc (bèta)
Krijg antwoorden op veelgestelde vragen over het Xbox Game Pass voor pc-abonnement (bèta).
Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass Ultimate
Krijg antwoorden op veelgestelde vragen over het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.
Je Xbox-abonnement opzeggen
Informatie over hoe je je Xbox-abonnement kunt opzeggen.
Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor console
Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor console.
Hoe krijg ik een Xbox Live Gold-proefabonnement
Lees hoe je een proefabonnement voor Xbox Live en Xbox Live Gold kunt krijgen, zodat je het meeste uit je Xbox haalt.
Uw Xbox-aankoopgeschiedenis controleren
Meer informatie over het online controleren van uw aankoopgeschiedenis voor Xbox.
Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen
Het verschuldigde abonnementsgeld betalen voor een Xbox-abonnement, zodat je Xbox Live verder kunt gebruiken.
Wijzigen hoe je betaalt voor een Xbox-abonnement
Lees hoe je de betaalwijze voor een Xbox-abonnement wijzigt.