Game instellen

Items in ´Klaar om te installeren´ verbergen of weergeven
Meer informatie over het verbergen of weergeven van games of apps op het tabblad Klaar om te installeren op je Xbox One-console.
Games op afstand installeren op uw Xbox One
Ontdek hoe u games op afstand op uw Xbox One-console kunt installeren, zodat ze klaar staan om te spelen wanneer u er klaar voor bent.
Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc
Meer informatie over het inschakelen van Gamemodus in de Xbox-app tijdens het spelen van een game op uw pc.
Een Xbox One-console aanwijzen als je Home Xbox
Lees hoe je een Xbox One-console kunt instellen als je Home Xbox, zodat je content kunt delen met iedereen die zich aanmeldt op je console.
Games streamen met de Xbox-app op Windows 10.
Meer informatie over het streamen van games met de Xbox-app op Windows 10.
Games for Windows Live
Met Games for Windows Live kunt u ondersteunde games spelen op uw Windows-computer of -apparaat.
Games op uw Xbox One installeren
Lees hoe u een game kunt installeren op de Xbox One-console.
Xbox-games installeren op Windows 10
Hoe u Xbox-games kunt installeren op Windows 10.
Zowel in Windows 10 als op Xbox One spelen
Meer informatie over cross play en hoe u een game kunt starten op het ene apparaat en verder kunt spelen op het andere.
Opgeslagen Xbox One-games in de cloud: veelgestelde vragen
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over opgeslagen Xbox One-games in de cloud.