Probleemoplossing

Game loopt vast door antivirusscans in Windows 10
Ontdek wat je kunt doen als je game vastloopt vanwege je antivirussoftware in Windows 10.
"Mijn Xbox One-game start niet of loopt vast tijdens de game"
Als uw Xbox One-game niet wordt geladen of niet start of vastloopt tijdens de game, vindt u hier oplossingen voor dit probleem.
Problemen met het spelen van games in Windows 10 oplossen
Hier vindt u hulp om problemen op te lossen met het spelen van een game op Windows 10.
Problemen met audio of video in games op Windows 10 oplossen
Hoe u problemen met audio of video in games op Windows 10 kunt oplossen.
Verbindingsproblemen met Games for Windows Live oplossen
Hoe u verbindingsproblemen met Games for Windows Live kunt oplossen.
Het installatieproces stopt op of in de buurt van 0% wanneer je een Xbox One-game vanaf een disc probeert te installeren.
Ontdek wat je kunt doen als het installatieproces op of in de buurt van 0% stopt wanneer je een game vanaf een disc probeert te installeren.
Problemen met gamestreaming via de Xbox Console Companion-app in Windows 10 oplossen
Informatie over hoe u problemen met het streamen van games via de Xbox-app in Windows 10 kunt oplossen.
Game loopt vast of reageert niet meer op een apparaat met Windows 10
Hier vind je informatie over wat je kunt doen als een game die je speelt vastloopt of niet meer reageert op een apparaat met Windows 10.
Problemen met snelheid en stabiliteit in pc-games oplossen
Los problemen met snelheid en stabiliteit in pc-games op.
Problemen met achievements en uitdagingen op Xbox One
Ontdek hoe je problemen met achievements of uitdagingen op je Xbox One-console kunt oplossen.
Problemen bij het spelen van Xbox 360-games op uw Xbox One oplossen
Ontdek hoe u eventuele problemen met het spelen van Xbox 360-games op uw Xbox One-console kunt oplossen.
Problemen met opslag in de cloud op Xbox 360 oplossen
Als u problemen hebt met opslag in de cloud voor opgeslagen games, kunt u gebruikmaken van deze handige gids voor probleemoplossing.
Foutberichten over synchroniseren van opgeslagen Xbox One-games naar de cloud
Hoe je problemen kunt oplossen met opslag in de cloud wanneer je opgeslagen Xbox One-games probeert te synchroniseren.
Problemen met detectie van externe opslag op Xbox One oplossen
Informatie over hoe u uw externe harddisk kunt detecteren en welke stappen u moet nemen als uw console externe opslag niet detecteert.
Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken
Wat u kunt doen om games en apps te verwijderen en ruimte vrij te maken op uw Xbox One-console.
Prestaties bij streamen van games via de Xbox Console Companion-app voor Windows 10 verbeteren
Lees hoe je de audio- en videokwaliteit kunt verbeteren bij het streamen van games via de Xbox Console Companion-app voor Windows 10.
Problemen met aanmelden bij accounts in games op Windows 10
Hoe u problemen kunt oplossen met aanmelden bij uw accounts in games op Windows 10.
Problemen met downloadable content oplossen op Windows 10
Hier vindt u hulp bij problemen om content die u hebt gedownload van Xbox Live, af te spelen op uw apparaat met Windows 10.