Probleemoplossing

"Mijn Xbox One-game start niet of loopt vast tijdens de game"
Als uw Xbox One-game niet wordt geladen of niet start of vastloopt tijdens de game, vindt u hier oplossingen voor dit probleem.
Problemen met games op Windows 10 oplossen
Hier vindt u hulp om problemen op te lossen met het spelen van een game op Windows 10.
Problemen met audio of video in games op Windows 10 oplossen
Hoe u problemen met audio of video in games op Windows 10 kunt oplossen.
Verbindingsproblemen met Games for Windows Live oplossen
Hoe u verbindingsproblemen met Games for Windows Live kunt oplossen.
Het installatieproces stopt op of in de buurt van 0% wanneer u een Xbox One-game vanaf een disc probeert te installeren.
Ontdek wat u kunt doen als het installatieproces op of in de buurt van 0% stopt wanneer u een game vanaf een disc probeert te installeren.
Problemen met gamestreaming via de Xbox-app in Windows 10 oplossen
Informatie over hoe u problemen met het streamen van games via de Xbox-app in Windows 10 kunt oplossen.
Game loopt vast of reageert niet meer op een apparaat met Windows 10
Wat u kunt doen als een game die u speelt vastloopt of niet meer reageert op een apparaat met Windows 10.
Problemen met snelheid en stabiliteit in pc-games oplossen
Los problemen met snelheid en stabiliteit in pc-games op.
Problemen met achievements en uitdagingen op Xbox One
Ontdek hoe je problemen met achievements of uitdagingen op je Xbox One-console kunt oplossen.
Problemen bij het spelen van Xbox 360-games op uw Xbox One oplossen
Ontdek hoe u eventuele problemen met het spelen van Xbox 360-games op uw Xbox One-console kunt oplossen.
Problemen met opslag in de cloud op Xbox 360 oplossen
Als u problemen hebt met opslag in de cloud voor opgeslagen games, kunt u gebruikmaken van deze handige gids voor probleemoplossing.
Foutberichten over synchroniseren van opgeslagen Xbox One-games naar de cloud
Hoe u problemen kunt oplossen met opslag in de cloud wanneer u opgeslagen Xbox One-games probeert te synchroniseren.
Problemen met detectie van externe opslag op Xbox One oplossen
Informatie over hoe u uw externe harddisk kunt detecteren en welke stappen u moet nemen als uw console externe opslag niet detecteert.
Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken
Wat u kunt doen om games en apps te verwijderen en ruimte vrij te maken op uw Xbox One-console.
Prestaties bij streamen van games via de Xbox-app voor Windows 10 verbeteren
Hoe u de audio- en videokwaliteit kunt verbeteren bij het streamen van games via de Xbox-app voor Windows 10.
Problemen met aanmelden bij accounts in games op Windows 10
Hoe u problemen kunt oplossen met aanmelden bij uw accounts in games op Windows 10.
Problemen met downloadable content oplossen op Windows 10
Hier vindt u hulp bij problemen om content die u hebt gedownload van Xbox Live, af te spelen op uw apparaat met Windows 10.