Account beheren

Punten verdienen met Microsoft Rewards
Meer informatie over wat Microsoft Rewards inhoudt, hoe je rewards kunt inwisselen, hoe je de app kunt downloaden en waar je indien nodig hulp kunt krijgen.
U hebt problemen met het geven van ouderlijke toestemming bij het aanmaken van een kinderaccount op Xbox
Hebt u problemen bij het aanmaken van een kinderaccount? Informatie over wat u moet doen als u problemen ondervindt bij het geven van ouderlijke toestemming.
U wordt gevraagd uw account bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt
Ontdek waarom u wordt gevraagd uw accountgegevens bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt.
Uw Microsoft-account opnieuw openen
Hoe u uw Microsoft-account opnieuw kunt openen.
Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox One-console wijzigen
Hoe u uw aanmeldingsvoorkeuren kunt wijzigen op uw Xbox One-console.
Het wachtwoord van uw Microsoft-account verwijderen van uw Xbox-console
Hoe u het wachtwoord van uw Microsoft-account kunt verwijderen van uw Xbox 360- of Xbox One-console.
Fout "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig" treedt op voor Xbox Live op Xbox 360
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig. Probeer het opnieuw."
Bericht "We moeten er zeker van zijn dat dit jouw e-mailadres is" wanneer u zich aanmeldt bij Xbox.com
Ontdek hoe u uw e-mailadres kunt verifiëren wanneer u zich aanmeldt bij Xbox.com