Account beheren: Account bijwerken

Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd wanneer u zich wilt aanmelden op Xbox One
Informatie over wat u kunt doen als uw wachtwoord herhaaldelijk wordt gevraagd op Xbox One.
Betaling en facturering
Beheer je betalings- en factureringsopties, wissel codes in en werk je factuurgegevens bij.
Het verloren wachtwoord van uw Microsoft-account herstellen en opnieuw instellen
Ontdek hoe u het vergeten wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instelt.
Er treedt een fout met het factuuradres op als u iets koopt op uw Xbox-console
Hoe u de fout "Er is een probleem met je factuuradres" kunt oplossen, zodat u aankopen kunt doen via uw Xbox-account.
Veelgestelde vragen over Microsoft-account op de Xbox-console
Als u hulp nodig hebt bij het gebruiken en aanmelden bij uw Microsoft-account op uw Xbox-console, leest u antwoorden op veelgestelde vragen over het aanmelden op uw console of de Xbox-app, wat te doen als u uw wachtwoord vergeet en meer.
Hoe u het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Microsoft-account, kunt wijzigen
Ontdek hoe u het e-mailadres dat u gebruikt voor uw Microsoft-account, kunt wijzigen.
Ik kan de pagina Mijn account niet zien op Xbox.com
Hoe u uw internetbrowser kunt instellen om te werken met de pagina Mijn account op Xbox.com.
Uw Microsoft-accountsaldo controleren
Hoe u uw Microsoft-accountsaldo kunt bekijken.
U wordt gevraagd uw account bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt
Ontdek waarom u wordt gevraagd uw accountgegevens bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt.
Uw Microsoft-account bijwerken als u verhuist naar een ander land of een andere regio
Lees hoe u uw Microsoft-account bijwerkt als u verhuist naar een ander land of een andere regio en wat de gevolgen zijn als u de regio verandert.