Wachtwoord en beveiliging: Onlineveiligheid

Waarom je wordt gevraagd om ouderlijke toestemming
Lees waarom je wordt gevraagd om ouderlijke toestemming, ook al ben je een volwassene.
U hebt problemen met het geven van ouderlijke toestemming bij het aanmaken van een kinderaccount op Xbox
Hebt u problemen bij het aanmaken van een kinderaccount? Informatie over wat u moet doen als u problemen ondervindt bij het geven van ouderlijke toestemming.
Ouderlijk toezicht voor Xbox 360 instellen
Informatie over de functies voor ouderlijk toezicht voor de Xbox 360-console.
Kom meer te weten over de leeftijdsgebonden bediening en privacyinstellingen voor gezinnen die je kunt aanpassen op Xbox.com en op je Xbox One-console.
Kom te weten hoe je je instellingen voor privacy en onlineveiligheid op Xbox 360 kunt wijzigen voor jou en je gezin.
Kom te weten hoe Microsoft je gegevens gebruikt om je Kinect-ervaring af te stemmen op wat jij wilt.