Wachtwoord en beveiliging: Wachtwoord en aanmelden

Het e-mailadres van je Microsoft-account vinden
Ben je het e-mailadres voor aanmelding op je Xbox vergeten? Je e-mailadres voor aanmelding is hetzelfde als het e-mailadres van je Microsoft-account. Kijk hoe je het e-mailadres dat van je Microsoft-account kunt vinden, zodat je je kunt aanmelden bij je Xbox.
Wachtwoord voor Microsoft-account opnieuw instellen
Als je het wachtwoord van je Microsoft-account niet meer weet, helpt de informatie op deze pagina je om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Fout "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig" treedt op voor Xbox Live op Xbox 360
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig. Probeer het opnieuw."
Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen
Lees hoe u het wachtwoord van uw Microsoft-account kunt wijzigen. Deze account is ook uw Xbox-account.
De gebruikersnaam van je Microsoft-account ophalen
Als je de gebruikersnaam van je Microsoft-account kent maar gewoon problemen hebt om er toegang toe te krijgen, klik dan hier om deze online op te halen.
Aanmelden op meerdere Xbox-consoles tegelijk
Wat u kunt doen als u uw account hebt aangemeld bij meerdere Xbox One-consoles.
Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox One-console wijzigen
Hoe u uw aanmeldingsvoorkeuren kunt wijzigen op uw Xbox One-console.
Het wachtwoord van uw Microsoft-account verwijderen van uw Xbox-console
Hoe u het wachtwoord van uw Microsoft-account kunt verwijderen van uw Xbox 360- of Xbox One-console.
Betalingsinformatie bijwerken om uw Xbox-abonnement voort te zetten
Lees hoe u uw betalingsinformatie bijwerkt als u een melding krijgt dat uw Xbox-abonnement is geblokkeerd.
Fout "Er is een probleem met het vereisen van je wachtwoord bij aanmelding" op Xbox 360
Hoe u een fout oplost die optreedt wanneer u een wachtwoord voor aanmelden probeert in te stellen op Xbox 360.
Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox 360-console beheren
Hoe u uw Xbox Live-profiel kunt beveiligen met een wachtwoord, ervoor kunt zorgen dat uw Xbox-console uw wachtwoord onthoudt en hoe u de wachtwoordbeveiliging op uw profiel kunt wijzigen.
Het verloren wachtwoord van uw Microsoft-account herstellen en opnieuw instellen
Ontdek hoe u het vergeten wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instelt.
Je kunt niet aanmelden bij je Xbox One-console nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd
Lees wat je kunt doen als je niet kunt aanmelden bij je Xbox One-console nadat je het wachtwoord van je Microsoft-account hebt gewijzigd.