Garantie en service

De console-id van de Xbox One-console, de apparaat-id, het serienummer van de Xbox One en het serienummer van Kinect vinden
Hoe u de console-id en het serienummer van uw Xbox One-console vindt. Ook informatie over waar u het serienummer op uw Kinect-sensor kunt vinden.
Het serienummer van de Xbox 360, het serienummer van de Kinect-sensor en de id van de Xbox 360-console zoeken
Hoe u de serienummers voor uw Xbox 360-console en Kinect-sensor vindt. Ook hoe u de id van uw Xbox 360-console vindt.
Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren
Ontdek hoe u uw Xbox One- of Xbox 360-console of Kinect-sensor kunt laten repareren.
Overzicht Xbox-productdocumenten
Meer informatie over Xbox-productdocumenten, garantieservice en informatie over Veelgestelde vragen.
Microsoft Complete voor Xbox One met dekking voor onbedoelde schade
Lees over garanties voor en reparatie van Xbox-consoles en -apparaten.
Informatie over het inpakken van je Xbox-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire voor verzending
Details over het inpakken van je Xbox-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire voor verzending.
Uw Xbox-product registreren
Ontdek hoe u uw Xbox-product kunt registreren, zodat u reparaties kunt aanvragen en opvolgen, uw garantieservice kunt controleren en een uitgebreid serviceplan kunt kopen.
Hulp met uw bestaand Xbox- of Kinect-serviceorder
Hier vindt u informatie over een serviceorder die u hebt geplaatst voor uw Xbox-console of Kinect-sensor.
VOORWAARDEN VOOR SERVICE AAN MICROSOFT-APPARATEN
Lees de bepalingen en voorwaarden voor de Xbox-service.