Xbox Live-lidmaatschap

Betaling en facturering
Uw betalings- en factureringsopties beheren, codes inwisselen en uw factuurgegevens bijwerken.
Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd en u kunt zich niet aanmelden op Xbox One
Wat u kunt doen als uw wachtwoord herhaaldelijk wordt gevraagd op Xbox One.
Het verloren wachtwoord van uw Microsoft-account herstellen en opnieuw instellen
Ontdek hoe u het vergeten wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instelt.
E-mailadres van uw Microsoft-account zoeken
Ontdek hoe u het e-mailadres dat van uw Microsoft-account kunt vinden, zodat u zich kunt aanmelden.
Hoe u het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Microsoft-account, kunt wijzigen
Ontdek hoe u het e-mailadres dat u gebruikt voor uw Microsoft-account, kunt wijzigen.
Uw Xbox Live Gold-abonnement opzeggen
Ga direct naar uw account om automatisch vernieuwen uit te schakelen en uw Xbox Live Gold-abonnement aan het einde van de huidige looptijd op te zeggen.
Uw Xbox-abonnement annuleren
Hoe u uw Xbox-abonnement kunt annuleren.
Hoe krijg ik een Xbox Live Gold-proefabonnement
Lees hoe u een proefabonnement voor Xbox Live en Xbox Live Gold kunt krijgen, zodat u het meeste uit uw Xbox haalt.
FAQ wijzigingen Xbox Live Gold
Nieuwe voordelen voor Xbox Live Gold-leden: Games with Gold en Deals with Gold op komst voor de Xbox One. Iedereen krijgt nu toegang tot populaire apps voor entertainment op de Xbox One en Xbox 360 zonder een Xbox Live Gold-lidmaatschap.
Veelgestelde vragen over Games with Gold voor Xbox
Games with Gold is een nieuw Xbox-programma dat gratis Xbox-games aanbiedt aan Xbox Live Gold-leden.
Xbox Live-blokkeringen en consoleblokkeringen
Informatie over de blokkering van consoles en Xbox Live-services.
Zorgen dat uw prepaid Xbox-abonnement geldig is voor uw land
Lees meer over wijzigingen in de Xbox Live Gold-abonnementen in Mexico en Brazilië.