Accessoires

Een controller aansluiten op de Xbox 360
Handleiding voor het aansluiten van een bekabelde of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen
Informatie over het installeren of verwijderen van een Xbox 360 harddisk uit een originele Xbox 360-console en uit de nieuwe Xbox 360 S.
Xbox 360-opslag
Informatie over opslagapparaten en -opties voor de Xbox 360 en de inhoud van de Xbox 360 verplaatsen naar een andere console via de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de transmissiekabel voor de Xbox 360.
Verbinding met Xbox 360 draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding maken met de Xbox 360-console.
Toegankelijkheid en Kinect voor Xbox 360
Antwoorden op veelgestelde vragen over toegankelijkheid en de Kinect-sensor.
Xbox 360 Wireless Speed Wheel
Hoe u de Xbox 360 Wireless Speed Wheel instelt, gebruikt en problemen ermee oplost.
Kinect instellen op Xbox 360
Volg deze stapsgewijze handleiding om een Kinect-sensor op uw Xbox 360 in te stellen. Verder krijgt u informatie over hoe u een speelruimte instelt, zodat u snel en gemakkelijk kunt gaan spelen.
De Xbox 360 Play & Charge-kit gebruiken
Informatie over het gebruik van de Xbox 360 Play & Charge-kit, zodat u de controller kunt opladen en zelfs games kunt spelen tijdens het opladen.
De Xbox 360 draadloze microfoon instellen en gebruiken
Informatie over hoe u de Xbox 360 draadloze microfoon instelt, gebruikt en problemen ermee oplost.
USB-flashstations gebruiken met Xbox 360
Meer informatie over het gebruik van een USB-flashstation met uw Xbox 360-console, zodat u over maximaal 2 terabyte aan ruimte beschikt.