Accessoires

Een controller aansluiten op de Xbox 360
Handleiding voor het aansluiten van een bekabelde of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Verbinding met Xbox 360 draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding maken met de Xbox 360-console.
Xbox 360-opslag
Informatie over opslagapparaten en -opties voor de Xbox 360 en de inhoud van de Xbox 360 verplaatsen naar een andere console via de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de transmissiekabel voor de Xbox 360.
Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen
Informatie over het installeren of verwijderen van een Xbox 360 harddisk uit een originele Xbox 360-console en uit de nieuwe Xbox 360 S.
Xbox 360 Wireless Speed Wheel
Hoe u de Xbox 360 Wireless Speed Wheel instelt, gebruikt en problemen ermee oplost.
Informatie over HDMI-kabelverbinding van Xbox 360
Meer informatie over de Xbox 360 HDMI-kabel, die compatibel is met elke Xbox 360-console met een HDMI-poort.
De Xbox 360 Play & Charge-kit gebruiken
Informatie over het gebruik van de Xbox 360 Play & Charge-kit, zodat u de controller kunt opladen en zelfs games kunt spelen tijdens het opladen.
Een headset aansluiten op uw Xbox 360-console
Gebruik een draadloze of bekabelde headset om met vrienden op Xbox Live te praten via uw Xbox 360-console. Zo kunt u deze instellen.
Informatie over het aansluiten van een Xbox 360 draadloze netwerkadapter
Informatie over het aansluiten van een Xbox 360 draadloze netwerkadapter
Batterijen in uw Xbox 360 draadloze controller vervangen
Hoe u batterijen in de Xbox 360 draadloze controller plaatst, zodat u weer kunt gamen.