Apps: D - F

Eurosport Player-app op Xbox 360
Volg alle grote sportevenementen op uw Xbox 360 met Eurosport Player.
Every Street United op Xbox 360
Met Every Street United worden alle dromen om straatvoetbal te spelen werkelijkheid. Zoek samen met legendarische voetbalspelers zoals Thierry Henry en Edgar Davids acht van de meest getalenteerde en gepassioneerde spelers van straatvoetbal over de hele wereld. Luister naar de verhalen van deze ruwe diamanten en kijk hoe ze een straatvoetbalwedstrijd van 4 tegen 4 winnen in Rio de Janeiro. Ga nog dieper met interactieve inhoud over straatvoetbal en ervaar waar alles echt om draait bij straatvoetbal, alleen op Xbox. Ontdek hoe u de Every Street United-app instelt en gebruikt en problemen met de app oplost.
France 24 op Xbox Live
Bekijk France 24 live en krijg direct toegang tot de laatste nieuwsberichten, zakelijke en sportberichten en weerberichten. Ontdek al onze tv-programma's op aanvraag. Informatie over hoe u de France 24-app instelt en gebruikt en problemen met de app oplost.