Apps: G - J

GAIAM TV-app op Xbox 360
Hoe u de GAIAM TV-app instelt en gebruikt op uw Xbox 360-console en hoe u problemen met de app oplost.
HDD Eraser-app op Xbox 360
De HDD Eraser-app wordt gebruikt om het flashgeheugen en de harddisk van uw Xbox 360 te formatteren en alles behalve het besturingssysteem te verwijderen. Deze app zal alle gebruikersgegevens permanent en compleet verwijderen, zodat niemand uw persoonlijke gegevens opnieuw zal kunnen samenstellen of openen op de harddisk of het flashgeheugen nadat u de app hebt gebruikt. Hoe u de HDD Eraser-app instelt en gebruikt.
Internet Explorer op Xbox 360
Surf op het web via uw tv met Internet Explorer voor Xbox 360. Met Kinect kunt u gewoon met uw stem naar uw favoriete sites surfen op het grootste scherm bij u thuis. U kunt zelfs Xbox SmartGlass op uw telefoon of tablet gebruiken als bedieningselementen. Ontdek entertainment waar u van houdt. Ontdek hoe u de Internet Explorer-app instelt en gebruikt op uw Xbox 360-console en hoe u problemen met de app oplost.