Apps: P - T

Pathé Thuis op Xbox 360
Met Pathé Thuis op Xbox 360 kijk je de beste en laatste films. Elke week komen er weer nieuwe films uit, ook in HD kwaliteit. Zo heb je eindeloos veel keuze en geniet je van film wanneer je wilt.
Red Bull TV-app op Xbox 360
Beleef de wereld van Red Bull, vol spanning en actie! Live evenementen. Inspirerende mensen. Adembenemende verhalen. Uitzonderlijke tv, vol avontuur en spanning, wanneer u maar wilt. Hoe u de Red Bull TV-app instelt en gebruikt en problemen met de app oplost.
Buitengebruikstelling van Xbox 360 SmartGlass-app
Vanaf 18 mei 2018 worden de Xbox 360 SmartGlass-apps voor iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8, Windows 10 Mobile, Windows 8 en Windows 10 buiten gebruik gesteld.