Console

Uw Xbox 360 S of originele Xbox 360 aansluiten op een tv
Een stapsgewijze handleiding om de Xbox 360 S-console of originele Xbox 360-console aan te sluiten op uw tv of beeldscherm.
Een nieuwe Xbox 360-update ophalen
De Xbox 360-consolesoftware wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies. Hier vindt u tips en suggesties om uw consolesoftware bij te werken via Xbox Live, een gameschijf of zelfs een USB-flashstation.
De schijflade van de Xbox 360-console handmatig uitwerpen
Als de schijflade van uw Xbox 360-console klem zit, krijgt u hier informatie over hoe u deze handmatig kunt openen.
Oplossing voor Xbox 360-disc-station
Wat u kunt doen als het disc-station van uw Xbox 360-console geen discs kan lezen of niet open of dicht gaat.
Uw Xbox 360-console aansluiten op een geluidssysteem
Als u een stereo of een andere A/V-ontvanger hebt, dan kunt u deze samen met uw Xbox 360 gebruiken voor een ongelofelijke geluidskwaliteit! Ga daarvoor als volgt te werk.
De tv of het beeldscherm van uw Xbox 360 is leeg
Xbox leeg scherm | Xbox 360 problemen met de monitor - Xbox.com
Media streamen met Groove, Films en tv of Windows Media Player met Xbox 360
Hoe u met behulp van Windows Media Player, Groove of Films en tv muziek, afbeeldingen en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console.
Oplossing voor knipperende lampjes Xbox 360
Knipperende lampjes op uw Xbox 360-console kunnen erop wijzen dat reparatie, meer stroom of gewoon meer ruimte nodig is. Hier vindt u meer informatie over wat knipperende lampjes betekenen en wat u moet doen.
Dvd's afspelen op de Xbox 360-console
U kunt dvd's afspelen op uw Xbox 360-console. Leer meer over regiocodes van dvd's, indelingen en de soorten schijven die worden ondersteund door de Xbox 360-console.
Problemen met geluid op Xbox 360 oplossen
Krijgt u geluid zonder beeld of beeld zonder geluid? Hier vindt u links naar oplossingen voor deze en andere problemen.