Console

Uw Xbox 360 S of originele Xbox 360 aansluiten op een tv
Een stapsgewijze handleiding om de Xbox 360 S-console of originele Xbox 360-console aan te sluiten op uw tv of beeldscherm.
De schijflade van de Xbox 360-console handmatig uitwerpen
Als de schijflade van uw Xbox 360-console klem zit, krijgt u hier informatie over hoe u deze handmatig kunt openen.
Oplossing voor knipperende lampjes Xbox 360
Knipperende lampjes op uw Xbox 360-console kunnen erop wijzen dat reparatie, meer stroom of gewoon meer ruimte nodig is. Hier vindt u meer informatie over wat knipperende lampjes betekenen en wat u moet doen.
Een nieuwe Xbox 360-update ophalen
De Xbox 360-consolesoftware wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies. Hier vindt u tips en suggesties om uw consolesoftware bij te werken via Xbox Live, een gameschijf of zelfs een USB-flashstation.
Oplossing voor Xbox 360-disc-station
Wat u kunt doen als het disc-station van uw Xbox 360-console geen discs kan lezen of niet open of dicht gaat.
Uw Xbox 360-console aansluiten op een geluidssysteem
Als u een stereo of een andere A/V-ontvanger hebt, dan kunt u deze samen met uw Xbox 360 gebruiken voor een ongelofelijke geluidskwaliteit! Ga daarvoor als volgt te werk.
Dvd's afspelen op de Xbox 360-console
U kunt dvd's afspelen op uw Xbox 360-console. Leer meer over regiocodes van dvd's, indelingen en de soorten schijven die worden ondersteund door de Xbox 360-console.
Meerdere Xbox 360-consoles aan elkaar koppelen via systeem koppelen
Informatie over hoe u twee of meer Xbox 360-consoles aan elkaar kunt koppelen om één game te spelen vanaf meerdere consoles (gamen op gekoppelde systemen).
Problemen met een update naar uw Xbox 360-console oplossen
Oplossingen voor problemen en foutberichten in de Xbox 360-consolesoftware die kunnen optreden bij het bijwerken van de Xbox 360-consolesoftware.
Media streamen met Groove, Films en tv of Windows Media Player met Xbox 360
Hoe u met behulp van Windows Media Player, Groove of Films en tv muziek, afbeeldingen en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console.