Aan de slag: Netwerken

"Ik maak voor het eerst verbinding met Xbox Live."
Zoek hulp om met de Xbox-console verbinding te maken met Xbox Live via een bedrade of draadloze verbinding.
Uw Xbox 360-console verbinden met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router
Hoe u met de Xbox 360-console verbinding kunt maken met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router.
Een nieuw netwerkapparaat kiezen of configureren
Informatie over specifieke modellen van netwerkrouters, gateways en bridges en over eventuele gekende problemen of andere informatie die u zal helpen om nieuwe netwerkhardware voor uw Xbox te kiezen en te configureren.
Uw Xbox 360-console verbinden met Xbox Live via een Mac-computer in plaats van een router
Ontdek hoe u uw Mac kunt gebruiken om via uw Xbox 360-console verbinding te maken met Xbox Live.