Netwerken

"Ik heb reeds verbinding gemaakt met Xbox Live, maar ik kan nu geen verbinding meer maken."
De oplossingen die u kunt proberen als u voorheen verbinding kon maken met Xbox Live, maar nu geen verbinding meer kunt maken.
Hoe u draadloze netwerkinstellingen kunt configureren op uw Xbox 360-console
Informatie over hoe u draadloze instellingen configureert op de Xbox 360-console.
"Ik maak voor het eerst verbinding met Xbox Live."
Zoek hulp om met de Xbox-console verbinding te maken met Xbox Live via een bedrade of draadloze verbinding.
Xbox 360: Ik krijg een foutbericht wanneer ik mijn Xbox Live-verbinding test
Als u een foutbericht te zien krijgt wanneer u de Xbox Live-verbinding test, kunt u het foutbericht hier opzoeken om oplossingen voor uw verbindingsprobleem te vinden.
"Ik verlies regelmatig de verbinding met Xbox Live"
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u regelmatig de verbinding met Xbox Live verliest.
Ik kan mijn vrienden online niet horen of ik kan niet deelnemen aan een multiplayergame op Xbox Live of deze niet hosten
Hier vindt u oplossingen die u kunt proberen als u een NAT-fout ontvangt of uw vrienden online niet kunt horen of als u niet kunt deelnemen aan een online multiplayergame of deze niet kunt hosten.
Xbox 360 netwerkpoorten en routerconfiguraties voor Xbox Live
Meer informatie over welke netwerkpoorten worden gebruikt bij de configuratie van een firewall of router voor gebruik in combinatie met een Xbox 360-console en Xbox Live.
Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen
Als u op uw Xbox 360-console geen verbinding kunt maken met Xbox Live of uw verbinding traag of van slechte kwaliteit is, probeer dan deze oplossingen voor het probleem.
Het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoeken voor Xbox 360
Hoe u het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoekt, zodat u verbinding kunt maken met Xbox Live via uw draadloze netwerk.
"Ik ervaar trage prestaties wanneer ik games op Xbox Live speel."
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u verbinding kunt maken met Xbox Live, maar u trage prestaties of vertraging krijgt wanneer u games op Xbox Live speelt.