Netwerken: Alles

Xbox 360: Ik krijg een foutbericht wanneer ik mijn Xbox Live-verbinding test
Als u een foutbericht te zien krijgt wanneer u de Xbox Live-verbinding test, kunt u het foutbericht hier opzoeken om oplossingen voor uw verbindingsprobleem te vinden.
Xbox 360 netwerkpoorten en routerconfiguraties voor Xbox Live
Meer informatie over welke netwerkpoorten worden gebruikt bij de configuratie van een firewall of router voor gebruik in combinatie met een Xbox 360-console en Xbox Live.
Ik kan mijn vrienden online niet horen of ik kan niet deelnemen aan een multiplayergame op Xbox Live of deze niet hosten
Hier vindt u oplossingen die u kunt proberen als u een NAT-fout ontvangt of uw vrienden online niet kunt horen of als u niet kunt deelnemen aan een online multiplayergame of deze niet kunt hosten.
"Ik maak voor het eerst verbinding met Xbox Live."
Zoek hulp om met de Xbox-console verbinding te maken met Xbox Live via een bedrade of draadloze verbinding.
Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen
Als u op uw Xbox 360-console geen verbinding kunt maken met Xbox Live of uw verbinding traag of van slechte kwaliteit is, probeer dan deze oplossingen voor het probleem.
"Ik heb reeds verbinding gemaakt met Xbox Live, maar ik kan nu geen verbinding meer maken."
De oplossingen die u kunt proberen als u voorheen verbinding kon maken met Xbox Live, maar nu geen verbinding meer kunt maken.
"Ik ervaar trage prestaties wanneer ik games op Xbox Live speel."
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u verbinding kunt maken met Xbox Live, maar u trage prestaties of vertraging krijgt wanneer u games op Xbox Live speelt.
Uw Xbox 360-console verbinden met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router
Hoe u met de Xbox 360-console verbinding kunt maken met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router.
Hoe u draadloze netwerkinstellingen kunt configureren op uw Xbox 360-console
Informatie over hoe u draadloze instellingen configureert op de Xbox 360-console.
"Mijn Xbox kan mijn draadloze netwerk niet zien"
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als uw Xbox-console uw draadloze netwerk niet kan zien.
"Ik verlies regelmatig de verbinding met Xbox Live"
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u regelmatig de verbinding met Xbox Live verliest.
Over Xbox Live op Xbox 360
Xbox Live is de online service voor Xbox 360. Lees deze pagina voor meer informatie over Xbox Live en hoe u uw console kunt verbinden.
Een nieuw netwerkapparaat kiezen of configureren
Informatie over specifieke modellen van netwerkrouters, gateways en bridges en over eventuele gekende problemen of andere informatie die u zal helpen om nieuwe netwerkhardware voor uw Xbox te kiezen en te configureren.
Het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoeken voor Xbox 360
Hoe u het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoekt, zodat u verbinding kunt maken met Xbox Live via uw draadloze netwerk.
Uw Xbox 360-console verbinden met Xbox Live via een Mac-computer in plaats van een router
Ontdek hoe u uw Mac kunt gebruiken om via uw Xbox 360-console verbinding te maken met Xbox Live.
Veelgestelde vragen over DoS- en DDoS-aanvallen op Xbox 360
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Denial of Service-aanvallen (DoS) en gedistribueerde Denial of Service-aanvallen (DDoS) wanneer u uw Xbox 360 gebruikt.
"Ik ervaar een slechte kwaliteit van streaming op Xbox Live."
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u verbinding kunt maken met Xbox Live maar een slechte kwaliteit van streaming ervaart.
Fout: "Xbox 360 draadloze adapter is aangesloten, maar niet geconfigureerd"
Oplossingen zoeken voor een fout met de Xbox 360 draadloze adapter, die optreedt wanneer u met de console verbinding probeert te maken met Xbox Live.
"Ik heb hulp nodig met mijn Xbox 360-netwerkverbinding"
Als er problemen zijn met de netwerkverbinding van uw Xbox 360-console, kunt u hier de beste oplossing vinden voor het specifieke netwerkprobleem dat u ervaart.