Accessoires

Verbinding en probleemoplossing met Bluetooth op uw Xbox One draadloze controller
Hier krijgt u hulp bij het verbinden van uw Xbox draadloze controller met Windows 10 via Bluetooth en bij het oplossen van problemen met de Bluetooth-verbinding.
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows
Hier vindt u informatie over hoe u de Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows op uw computer aansluit en hoe u uw draadloze Xbox 360-controller op uw computer aansluit.
Een Xbox One draadloze controller aansluiten op een Windows-pc
Hoe u uw Xbox draadloze controller kunt verbinden met een Windows-pc.
Alles over de Xbox draadloze adapter voor Windows
Hier vindt u alles wat u moet weten over de Xbox draadloze adapter voor Windows, inclusief informatie over kenmerken, instellingen, probleemoplossing en service.
Problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows oplossen
Hebt u problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows? Informatie over hoe u de vereisten van uw controller controleert, stuurprogramma's updatet en instellingen aanpast.
Xbox 360-controller voor Windows
Hoe u de Xbox 360-controller voor Windows kunt gebruiken en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
Je Xbox One-controller in Windows 10 bijwerken
Meer informatie over hoe je je Xbox One draadloze controller kunt bijwerken en verbeteringen voor de controller kunt krijgen via de Xbox One Accessoires-app.
Uw Xbox 360-controller voor Windows kalibreren
Op deze pagina vindt u instructies om uw Xbox 360-controller voor Windows te kalibreren.
Vibratie van uw Xbox One-controller wijzigen in Windows 10
Meer informatie over het aanpassen van de vibraties van uw Xbox One-controller of het volledig uitschakelen hiervan in Windows 10.