Accessoires

De Xbox Adaptive Controller aansluiten op een pc
Hier vindt u de stappen voor het aansluiten van de Xbox Adaptive Controller op uw Windows-pc.
De Xbox Adaptive Controller maakt geen verbinding met mijn Xbox of pc
Zoek naar oplossingen die u kunt proberen als uw Xbox Adaptive Controller geen verbinding kan maken met uw Xbox of pc.
Verbinding maken met Bluetooth op je Xbox One draadloze controller en problemen oplossen
Hier krijg je hulp bij het verbinden van je Xbox draadloze controller met Windows 10 via Bluetooth en bij het oplossen van problemen met de Bluetooth-verbinding.
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows
Hier vindt u informatie over hoe u de Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows op uw computer aansluit en hoe u uw draadloze Xbox 360-controller op uw computer aansluit.
Een Xbox One draadloze controller aansluiten op een Windows-pc
Hoe u uw Xbox draadloze controller kunt verbinden met een Windows-pc.
Alles over de Xbox draadloze adapter voor Windows
Hier vindt u alles wat u moet weten over de Xbox draadloze adapter voor Windows, inclusief informatie over kenmerken, instellingen, probleemoplossing en service.
Problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows oplossen
Hebt u problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows? Informatie over hoe u de vereisten van uw controller controleert, stuurprogramma's updatet en instellingen aanpast.
Xbox 360-controller voor Windows
Hoe u de Xbox 360-controller voor Windows kunt gebruiken en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
Uw Xbox 360-controller voor Windows kalibreren
Op deze pagina vindt u instructies om uw Xbox 360-controller voor Windows te kalibreren.